
Ellenben mérhetetlen mennyiségű hazait ettem, leginkább friss, élő zöldséget, gyümölcsöt, egyenesen a kertből. Elkényeztetett gyerek vagyok, régebben az egynapos paradicsomot se voltam hajlandó megenni, ha egyszer frisset, napmeleget is szedhettem. Mivel Dániában nem ez a luxus vesz körül, most megbecsültem a többnapos sárgabarackot is, amit apukám szedett le és tartogatott nekem a hűvös pincében, míg haza nem értem. Olyan tempóban tüntettem el, hogy még fényképezni is elfelejtettem, pedig a ságabarack nemcsak a legfinomabb, de a legszebb gyümölcs is.
A nektarin volt olyan kedves, és megvárt a fán, itt már előkerült a gép.

Muszakát tzatzikival csinálok magamnak néhanapján otthon, de az itthon frissen szedett zöldségekből készített változatnak nem ér a nyomába semmi.

Az evésen túl találkoztam régi barátokkal, ismerősökkel is, köszönöm szépen még egyszer mindenkinek, tényleg feltöltődtem - nem csak hasban.


No comments:
Post a Comment