Friday, September 19, 2008

PÁLYÁZAT!!! / COMPETITION!!!



Adott ez a gumicsizma, szinte új, de néhány alkalom után használhatatlannak bizonyult, mivel nem vízálló. A talp és a felsőrész találkozásánál kis rés támadt mindkét darabon majdnem egyszerre és ugyanott, ami bár alig látható, de a zokni mégiscsak vizes lesz. Vennem kellett másikat, de ezt most dobjam ki? Olyan szép... nem lehetne valami másra használni?
Ezzel kapcsolatban várom a kreatív ötleteket. A határidő jövő péntek (szept. 26.) déli 12 óra. A "pályamunkák" az azt követő hétvégén kerülnek kiértékelésre, eredményhirdetés hétfőn. Az ötleteket ide, a blogba hozzászólás formájában (comment) várom, így mindenki láthatja azt is, ha valaki már gondolt ugyanarra.
A díj még nem meghatározott, függ a díjazott ötlettől és az ötletgazdától, vagyis jó eséllyel személyre szabott lesz.

Here is a pair of rubber boots - almost brand new - which after a short time proved to be useless as they are not water resistant anymore. There are tiny little leaks where the upper part and the sole meets on both side, almost invisible, but my socks get wet, anyway. I had to buy a new pair but should I throw these ones away? They are so cute... can't I use them for something else?
Please, give creative answers for this question. The deadline is next Friday (the 26 Sept) 12:00, noon. The ideas will be evaluated on the following weekend and you can read about the winner on Monday. Subscribe your idea as a comment here, so everyone can see if someone else had already the same idea.
The prize has not defined yet, depends on the winner's idea and the winner person, so it will probably be personalized.

6 comments:

Unknown said...

öh, most pontosan miben gondolkodjunk - továbbra is cipőként szeretnéd használni, vagy bármiféle használati tárgyat szabdalhatunk össze belőle?

Orsi said...

Gumicsizmaként nem funkcionál, az nyilvánvaló. A "valami más" alatt bármit érthetsz, nem kötöm meg a fantáziádat és a kreativitásodat.

Anonymous said...

Szép darab!!! kár lenne érte! én megprobálnám megragasztani! például evvel:http://www.ragasztorszag.hu/product_info.php?cPath=11179_11388&products_id=70

Ha nem sikerül mondjuk virágot ültetni bele? mhmm?

Anonymous said...

Hello,
nem eccerű a feladat. Csinálhatnál belőle fellógathetó mobilt, de gondoltam a világításra is: valami lámpabúra szerű képződményt létrehozni, úgy hogy darabjaira vágva, de mégis egybe maradjon, érted?
Más: szökőkútként is funkcionálhatna :-))
kinga

Orsi said...

Ezennel lezárom a pályázatot, és eredményt is hirdetek.

Anonymus: a ragasztás nem jöhet szóba, hiszen a pályázati kiírás ugy szólt, hogy valami másra szeretném használni a csizmákat.

Anyukám nyert, igaz, hogy e-amilben küldte, mivel nem tudta az ötletét ideilleszteni, de most megteszem én:

Hogy mit lehet kezdeni egy beázós csizmával. Mi aztán semmit nem dobunk ki.Őrizzük hosszú ideig .de addig is
-esernyőtartó az előszoba sarkában, a párja pedig polcon vagy ennek híjján függesztve és szárazvirág benne.
-dobverőtartó
- KERTÉSZ CSIZMÁJA címen:kertben a fű szélén virág beleültetve.Az egyikben apró futónövény csüng és 3 szál tulipán virít . 1 fehér és 2 piros ( dán színeket tükrözi)
a másikban muskátli.

A díjnyertes ötlet a dobverőtartó, es ebben az a legjobb, hogy meg is fog valósulni: amikor karácsonyra hazamegyek, magammal viszem a csizmákat, es az egyikből virágtartó lehet, hogy örüljön anyukám, a másikból pedig dobverőtartó, hogy Kinga is - aki egyébként szintén értékes hozzászólást tett - ily módon különdíjban részesülhessen (aki nem tudná, dobverőgyüjteménye van).

Hát, ez van, gyerekek.

Anonymous said...

Én mindeddig tanácstalanul álltam a csizmák előtt. Max. az asztalra tudtam volna őket pakolni, de akkor ugyanolyan tanácstalanul álltam volna előttük, hogy hogy is került a csizma az asztalra.

Anyukádnak viszont gratula!
Több évtizedes gyakorlatiasság süt belőle, igazán irigylésre méltó :)